Concert Mihail - A night to remember




Cu siguranță i-ai auzit melodiile la radio, poate de câteva ori pe zi, dar l-ai auzit vreodată live? Nici eu până de curând. Am mai văzut de câteva ori reclame la concertele pe care urma să le aibă, dar niciodată nu au coincis timpul și banii de buzunar cu data și locul concertului :) 


Asta până lunea aceasta când cei de la Berăria H ne-au invitat cu mic, cu mare la un concert cu intrare liberă pe terasa din curtea Berăriei! Și se pare că nu am fost singurul interesat. Cu câteva zile înainte toate locurile erau rezervate, așadar pe pagina de facebook a Berăriei a apărut o postare tristă pentru cei care nu au făcut rezervare din timp: SOLD OUT!


Evenimentul avea anunțată ora 19.30. Știam că nu e cazul să ne grăbim, așadar am făcut rezervare pentru ora 20.00. Bine, nu eu. Eu aș fi fost printre cei triști care nu ar mai fi prins locuri, dar un prieten prevăzător ne-a salvat și a rezervat o masă aproape de scenă.

De reținut: Deși evenimentele organizate de Berăria H au anunțată ora 19.30 sau 20.00 ca oră de începere a concertului, acesta va începe de regulă la ora 22.00. Dacă nu știi la ce să te aștepți poate fi puțin neplăcut să stai două ore așteptând să auzi un concert. Însă noi am fost pregătiți, având o companie plăcută și multe subiecte de conversație ;)

Efectele speciale au început totuși mai devreme. Lumini, sunete și o adiere plăcută de vânt au creat o atmosferă asemănătoare cu cea de la o terasă aflată la malul mării!


Asta doar pentru cei care nu au început să se îngrijoreze cu privire la furtuna prevestită de fulgerele care luminau în noapte.

Și uite așa au trecut repede cele două ore de așteptare și aplauzele anunță că Mihail a urcat pe scenă!

De la primele note ai putut să îți dai seama că Mihail, chiar are voce, nu e un artist de genul celor creați în studio. Așadar zâmbetul de bucurie și buna dispoziție caracteristică unei seri frumoase s-au instalat repede la toți cei din public. Să nu mai vorbim despre cei care se aflau chiar lângă scenă la 2 metri de Mihail și care erau în al nouălea cer!


Începe ploaia!









Foarte relaxat și degajat Mihail creează repede o legătură cu publicul său și uite așa ne punem deacord cu toții să ne mutăm în interiorul Berăriei. El trebuia să ne acompanieze mutarea cu piesele lui, însă atât timp cât nu s-a oprit din cântat, nimeni nu a plecat din ploaie. Așadar a trebuit să ia o pauză și să vină cu noi toți în interior.











Reluăm concertul, păstrând buna dispoziție!



























Parcă vocea lui puternică sună și mai bine aici. Atmosfera chill, foarte confortabilă creată de Mihail prin dialogul lui deschis cu publicul ne face să ne simțim ca și cum am fi acasă la noi, în fotoliul preferat.


Și uite așa a trecut repede aproape o oră în care ne-a cântat și ne-a purtat pe ritmurile pieselor lui, unele mai vesele, dar multe mai triste. Așadar în combinație cu ora târzie, ideea de ajunge în patul care ne aștepta acasă a devenit foarte atrăgătoare. 


Și pentru că toate încercările noastre de primi un BIS nu au avut succes, poate pentru că Mihail avea un picior în ghips și nu era ziua sa cea mai bună, nu ne supărăm acum pe el, am alergat fiecare cu ce avea, pălărie, glugă sau umbrelă prin ploaie spre casă.




Cam asta a fost povestea unei seri frumoase, pe care Mihail în combinație cu efectele speciale aduse de furtună au făcut-o să fie încărcată de emoție și pe care cu siguranță nu o vom uita!


Așadar rămânem fiecare cu visurile pe care le avem... Mihail cu ale lui, noi cu ale noastre!

Să nu uităm totuși că deși oamenii admiră de obicei soarele cu capul în jos privind înspre grijile și problemele de zi cu zi, noi trebuie să îi facem din ochi ambițioși, pentru că doar așa fericirea noastră poate supraviețui!

Știe el (Mihail) ce știe!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu