Adrian și Naomi, 17 iunie 2017

De ce se scriu de mii de ani povești de iubire? De ce se cântă de mii de ani versuri despre iubire? De ce nu poate fi epuizat vreodată acest subiect, și fiecare carte pe care o citim, fiecare vers pe care îl ascultăm la radio, sau fiecare poveste de iubire pe care o auzim ne captivează și trezește în noi stări și sentimente profunde?


Pentru că așa am fost făcuți, noi oamenii, să nu ne putem sătura vreodată de iubire.

Și ce bine că suntem așa!


Cum altfel ar putea doi copii să devină cei mai buni prieteni și să transforme o prietenie într-o frumoasă poveste de iubire? Cum ar putea să crească împreună, să descopere fiecare parte frumoasă a vieții împreună, să împărtășească fiecare clipă de bucurie și să fie unul lângă celălat în momentele grele, și apoi să își dea seama că doresc să facă asta pentru tot restul vieții dacă iubirea nu ar fi pentru oameni ca soarele și apa pentru o floare?


Și să iubești nu înseamnă să te îndrăgostești o singură dată pentru totdeauna. Să iubești înseamnă să te îndrăgostești iar și iar, zi după zi, săptămână după săptămână, lună după lună, an după an, veșnicie după veșnicie, și să te îndrăgostești mereu de aceeași persoană!


Să te pierzi iar și iar în ochii ei, să tânjești iar și iar după zâmbetul ei și să îți dorești iar și iar să fii în fiecare vis al ei.

Așa au fost Adrian și Naomi an după an, și cu ocazia unei zile minunate de vară au spus în fața tuturor prietenilor și celor apropiați: DA! Așa vrem să fim pentru totdeauna.


Pentru mai multe amintiri în imagini din această zi vezi clipul video de mai jos:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu