Dinu si Olga - 3 octombrie 2015


S-au cunoscut intr-o zi frumoasa de vara. 
Anotimpul in care toate iubirile infloresc si isi imprastie in aer mireasma lor catifelata.


A fost suficient ca privirile lor sa se intalneasca in acel moment unic pentru ca mai apoi acestea sa nu mai uite niciodata drumul catre privirea celuilalt.
Si atunci cand valurile marii le-au soptit la ureche cuvintele potrivite, inimile lor au inceput sa bata in acelasi ritm si asa aveau sa bata in toate zilele care urmau sa inceapa cu "buna dimineata draga mea" si "noapte buna dragul meu"!


A trecut si vara, a trecut si iarna cu zilele reci si mohorate pe care doar revederea ochilor iubiti putea sa le insenineze, iar primavara... Ei bine, primavara avea sa aduca cu ea pe langa gingasii ghiocei si culorile unei iubiri care nu avea sa se mai stinga niciodata!

Momentul acela special in care ea a spus DA?
A venit pe neasteptate. Au existat complici cu voia si complici fara voia lor, asa cum avea sa afle Olguta atunci cand sub razele calde ale apusului i s-a daruit o inima mare pe care ea a primit-o in lacrimi cu bratele deschise!


Le-am fost cu totii recunoscatori ca au ales sa ne insenineze si noua ziua de 3 octombrie cu iubirea lor frumoasa si sincera si ne-am bucurat sa le fim alaturi.
Pastram amintirile in inima noastra, dar clipele surprinse mai jos cu siguranta ne vor face sa zambim amintindu-ne cat de frumosi au fost!


Si chiar daca nunta lor nu a tinut trei zile si trei nopti ca in povesti, stim ca iubirea lor va tine pana la adanci batranti sau vesnice tinereti si nici o poveste nu se va putea compara vreodata cu povestea lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu