Adrian si Patricia - 4 februarie 2017, zi de vara!

După o iarnă grea și friguroasă lumea chiar avea nevoie de iubirea lor pentru a compensa lipsa soarelui. Și cel puțin pentru o zi, în februarie, a fost vară. Am gustat cu toții din vara iubirii lor, iar cei care au trăit împreună cu ei doi această zi unică, cu siguranță și-o vor aminti cu drag pentru mult timp de acum încolo.


Asta pentru că ne-au făcut pe toți să ne amintim că iubirea îi face pe oameni frumoși.


 Iubirea îi face să zâmbească și să uite de orice griji sau probleme. Iubirea este tratamentul pentru orice doare.


Și iubire era ceea ce respirau Adrian și Patricia în acea zi. S-a văzut asta în ochii lor, care se căutau reciproc pentru a-și arunca priviri duioase. 


S-a văzut asta pe buzele lor, care le șopteau urechilor doar ceea ce acestea voiau să audă. 
Și s-a văzut asta în ficare moment în care mâinile li se întâlneau și își promiteau una alteia, că nu se vor mai despărți nici o clipă de acum înainte.


A fost o zi în care nimic altceva nu mai conta, erau pur și simplu fericiți. Iar fericirea nu e complicată, nu are nevoie de explicații și de teorii. E pur și simplu fericire!
Și e molipsitoare!


Asta am simțit cu toții, fiind alături de ei, mai ales pe ringul de dans.



Dar oricâte cuvinte aș îngrămădi pe această pagină nu aș putea să scriu povestea lor, așa cum a început ea într-o zi de februarie, vară. 


Așadar las imaginile să vorbească și să vă molipsescă cu iubire, fericire, și toate celelalte mici lucruri mari, care nu te costă nici argint, nici aur, ci doar o inimă sinceră și deschisă la miracolul vieții. 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu