A tale of a city - Basel

Povestea începe cu o zi ploioasă de mai în care aterizăm în Geneva, dar cu greu îndrăznim să ieșim de la adăpostul aeroportului la potopul care s-a lăsat peste oraș după săptămâni întregi de vreme bună.
Probabil asta era tot ce aștepta ploaia, niște vizitatori pe care să îi sperie puțin.
Nu a reușit chiar așa cum și-ar fi dorit pentru că noi tot ne-am aventurat într-o scurtă plimbare prin oraș.








Apoi ne-am întors din nou la aeroportul care a devenit practic a doua noastră casă în Elveția și după câteva negocieri online pentru ridesharing mașina noastră a sosit.



 Ne-am bucurat să vedem că în Basel soarele e mai primitor și nu are prejudecăți astfel că ne-a încălzit cu razele lui calde întreaga zi.




   

La fel de primitori s-au dovedit a fi și oamenii întâlniți aici.


Oameni simplii care merg la piață și nu la supermarket pentru a cumpăra roșii, castraveți, salată, mărar și pătrunjel.


Oameni care știu că nu doar mașina te poate duce de la punctul A la punctul B, ci și bicicleta, poate chiar mai repede, mai eco friendly și de ce nu, poate fi și cool!


Oameni cu amintiri.


Și oameni care doresc o schimbare.


Mame care ar dori ca copilul lor să nu crească niciodată mare.


Așa a fost dintotdeauna, oameni veseli, oameni triști, oameni care speră și oameni care visează. Oamenii sunt atât de diferiți și atât de frumoși. 
Oameni care te așteaptă să ieși pe ușa casei și să îi cunoști!








  

Timpul este spațiul în care ne pierdem mereu și uităm de noi, dar tot e cel care ne spune că trebuie să mergem mai departe. 




 Rămânem însă cu amintiri scrise cu litere de neșters în această poveste frumoasă peste care mai întoarcem încă o filă a aventurii numită VIAȚĂ!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu