Alina și Bogdan, 14-15 septembrie 2013, București


 "Iubirea este îndelung răbdătoare şi bună. Iubirea nu este geloasă, nu se laudă, nu se îngâmfă, nu se comportă necuviincios, nu îşi caută propriile interese, nu se irită. Nu ţine cont de răul suferit. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură cu adevărul. Îndură totul, crede totul, speră totul, suportă totul. Iubirea nu se termină niciodată"

Toate poveștile încep cu "a fost odată ca niciodată" dar aceasta încă mai e, că dacă n-ar fi nu am povesti.
Nu mă credeți? Nu trebuie decât să fiți atenți și poate îi ve-ți întâlni pe el și pe ea undeva în lumea aceasta mică plimbându-se visători pe străzi pline de frunze arămii, ținându-se de mână și șoptindu-și "te iubesc".
Așa cum au făcut-o și într-o dimineața frumoasă de sâmbătă când soarele timid se ascundea printre nori. Îndrăgostiți și plini de bucurie ei se îndreptau spre locul în care aveau să spună DA! și să fie unul al altuia pentru totdeauna.

A fost o onoare sa le fiu alaturi la acest eveniment special. O nuntă ca-n povești, o nuntă veselă si plina de bucurie, cu o mireasă nespus de frumoasă și un mire foarte elegant, și cu invitați unul și unul, plini de idei năstrușnice care mai de care, cu saxofoane și piane, valize și geamantane, avocați si acuzați de care cu toții au fost fermecați.

 Mai mult decât cuvintele, imaginile pot vorbi, așadar urmăriți filmulețul celor două zile de poveste.
Acum aș încăleca pe-o șa, și aș pleca'n America. Ce are ca nu am mai fost? Avionul știe drumul. 
Oare încapi și tu-n valiza mea? ;) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu